Wednesday, January 11, 2012

.kite suka maen pesbuk !

.

Salam.


Sapa tak suka maen pesbuk angkat tangan ! Hee. Kalau tak suka maen pesbuk, mesti suka maen twitter kan kan kan? Kite tatau lah kenapa pagi petang siang malam kite asek mengadap pesbuk. Zzzzzz. 

Bangun tidur jer, mesti tengok pesbuk dulu. Ok tipu. Bangun tidur, tengok henpon dulu. Meset encik boipreng sakap dah bangun pastu sambung tidur balik. Keh keh keh. Tak senonoh betei. ;-P

Dulu kite ada frenster, ada myspace, ada tagged. Pastu kan, macam busan je maen semua tuh, kite delete terus. Memula ingat nak guna jugak, tapi since gambar dengan boiprenglama masih ada, malas betei nak delete. So, konklusinya, delete account sudah !

Antara semua social network neh, kite tengok, tagged neh macam open sikit. Banyak yang selamba badak lucah lucah. Dem betei. Ingat apa ! Ggggrrrr !

Haish, nantok betul bila duduk dalam bilik sendirik. Sejuk jer. Guling guling atas katil sambil maen pesbuk dekat lappy neh. Esok dah kena balik ruma sewa. Kena continue study sebab Isnin depan dah exam semula.. Baca buku tapi muka buku pun tetap baca jugak. Hihihi. Cuma slow sikit lah.

Jumaat atau Sabtu nak dating ! Ok, part ni yang tak sabar. Hihihi. Encik Boipreng balik lah sini cepat sikit yek ! <3

Ok bai. Nak sambung maen pesbuk. Tata ! (^___^)

5 comments

[fArAh aLiAs] said...

"Bangun tidur jer, mesti tengok pesbuk dulu. Ok tipu. Bangun tidur, tengok henpon dulu. Meset encik boipreng sakap dah bangun pastu sambung tidur balik. Keh keh keh. Tak senonoh betei. ;-P"

suka part ni. same la kite..!! ^_^

haffizmohdnoor said...

wah..suke pesbuk ye.. good luck exam

singgah n follow this nice blog :)

Asy Faro said...

=D

isyqacombat said...

hehheh..hye intan...long time too see lorh~~..huhu...of courselah suke men fesbuk...hari2 fesbuk

Rara said...

Dulu before akmal ada twitter, I pon suka facebook jugak. Since dia dh ada twitter, I layan twitter je. Maybe u pun sama kot, sebab ipan tkda twitter? =P

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13